Poklanjamo maslinovo ulje - hladno ceđeno
Igrajte se sa nama!
Poklonićemo 3 litre hladno ceđenog maslinovog ulja. Prva presa iz berbe Oktobar 2017.
Upravo je stiglo u Srbiju.
Izvlačenje 19.11.2017.
Posetite nas na načoj stranici LOLA maslinovo ulje Krit
Poklonićemo 3 litre hladno ceđenog maslinovog ulja. Prva presa iz berbe Oktobar 2017.
Upravo je stiglo u Srbiju.
Izvlačenje 19.11.2017.
Posetite nas na načoj stranici LOLA maslinovo ulje Krit
Grčka kuhinja: Papričice punjene fetom u maslinovom ulju
Ne propustite fantastične recepte iz Dijanine kuhinje |
POTREBNO
1 litra vode hladne
50 ml esencije
50 gr šećera
50 gr soli za punjenje papričica
500gr feta sira
2 kašika himalajske soli
1 kašičica belog mlevenog bibera
1 kašičica crnog mlevenog bibera
300 gr belog grozdja
5 gr crnog bibera u zrno
5 gr belog bibera u zrnu
400 ml LOLA hladno ceđenog maslinovog ulja
1 kašika belog luka u prahu
800 gr ljutih paprika raznih boja
Grčka jela: Salata sa lubenicom
Salata sa lubenicom je prijatno iznenađenje za goste i pravo okrepljenje u letnjim danima.
Probajte!
Satojke dodajte po želji i ukusu.. Igrajte se ...
SASTOJCI:
Parčići ohlađene lubenice
Feta sir (po želji)
Listovi svežeg bosiljka
Crveni luk iseckan na kolutove (manji)
3/4 kašičice bibera
Origano (svežeg ili sušenog)
Krupne soli soli po ukusu
Limun (iscedjeni sok)
Ekstra devičansko maslinovo ulje Lola
Probajte!
Satojke dodajte po želji i ukusu.. Igrajte se ...
SASTOJCI:
Parčići ohlađene lubenice
Feta sir (po želji)
Listovi svežeg bosiljka
Crveni luk iseckan na kolutove (manji)
3/4 kašičice bibera
Origano (svežeg ili sušenog)
Krupne soli soli po ukusu
Limun (iscedjeni sok)
Ekstra devičansko maslinovo ulje Lola
Hvala Zorici Kurandić. Na receptu i prijateljstvu koje traje 30 punih godina. Neprocenjivo! |
Grčka jela: Namaz od feta sira, bosiljka i maslinovog ulja
Sledi serija recepata iz Grkče kuhinje, sa Lola maslinovim uljem, hladno ceđenim.
Naime, rešila sam da ostvarim svoj četvorogodišnji san
i počnem sa distribucijom ekstra devičanskog maslinovog ulja koje dolazi iz naših maslinjaka na Kritu.
Manoli i ja lično nadgledamo ceđenje i točenje i odgovaramo za kvalitet, koji se proverava u laboratoriji.
U polu mraku domaće ponude, želim da na trpezu domaćina Srbije, donesem domaćinski proizvod Krićana.... jer vreme je da počnemo da cenimo sebe i svoje zdravlje kao i hranu koji jedemo.
Proveli smo divno veče u druženju i spravljanju ovog namaza. Hvala Jeleni i Saletu.
Naime, rešila sam da ostvarim svoj četvorogodišnji san
i počnem sa distribucijom ekstra devičanskog maslinovog ulja koje dolazi iz naših maslinjaka na Kritu.
Manoli i ja lično nadgledamo ceđenje i točenje i odgovaramo za kvalitet, koji se proverava u laboratoriji.
U polu mraku domaće ponude, želim da na trpezu domaćina Srbije, donesem domaćinski proizvod Krićana.... jer vreme je da počnemo da cenimo sebe i svoje zdravlje kao i hranu koji jedemo.
Proveli smo divno veče u druženju i spravljanju ovog namaza. Hvala Jeleni i Saletu.
Recept: domaći hleb
Domaći hleb koji pripremam tri puta nedeljno.
Od prvog puta kada sam ga pravila, više nisam ni pomišljala da kupujem hleb.
Mesim ga u jufkicama, jer je nama tako lakše. Obično jednu jufku pojedemo za jedan obrok.
Vreme za pripremu i pečenje je zasta minimalno i jedino što je potrebno je da se sačeka da se testo digne.
Ostaje svež i nakon 5 dana.
Pretplati se na:
Postovi (Atom)