Svinjsi vrat |
SVINJSKI VRAT NA MIRIN NACIN
Ovako sam pripremala svinjski vrat jos dok nisam imala ni kuvar ni FB.
Svidelo mi se sto podseca ukusom na rostilj, a dobijem odmah i krompir kao prilog :-)
Potrebno je da pripremite:
500 grama svinjskog vrata
500 grama krompira
2 glavice crnog luka
so, biber I ulje
Dno vatrostalne posude namazite uljem pa prekrijte ociscenim I na kockice isecenim krompirom koji ste posolili. Prelijte ga malo uljem.
Meso posolite, pobiberite, lepo slozite na krompir pa i njega malo poprskajte uljem.
Na meso poredjajte crni luk isecen na kolutove.
Poklopite!
Pecite u rerni oko 1 h na 250 stepeni.
Proverite da li je meso meko i peceno!
Posluzila sam uz salatu od celera
UZIVAJTE UZ MIRIN RECEPT
Nema komentara:
Objavi komentar
Thanks for comment...
Enjoy Life!